happy birthday to you! happy birthday to you!



Hoppas din dag fucking rockar alltså. GO YOU! * vevar med pompoms *


everybody loves a fool, everybody ... walks away.



Nu har jag vaknat ... sov länge och bra. Okej, faktum är att jag faktiskt vaknade klockan 13.00 så det är en timme senare som jag skriver nu. Min uppdatering igår var inget att hänga i julgranen, men vafan jag var upptagen. Jag funderade faktiskt igår på att sitta ensam hemma och se på Rasmus på Luffen medan jag ägnade min sista fria matdag till att äta onyttigt. Nu blev det så att jag drog iväg för att grilla på Djäkneberget med Emma, Christian, Bowie, Abbe och Ante istället. Och well, det var massa weird tjejer där (b.la en som hade glasögon på sig typ hela kvällen .. FAST DET VAR MÖRKT. Vampyr?) men dem kände jag inte så jag brydde mig inte om dem. Hreehree. Det var myspys, speciellt då det kom fler jag kände. Fast de flesta åkte hem sen ändå, bara Matilda stanna. FÖR ATT HON ÄÄÄÄLSKAR MIG. Sen kom Julia också, grrr. <3 It was nice times, med en hel del roliga händelser. 

Typ en kille i kycklingdräkt som kommer springandes och skriker "NI GILLAR MIG!" ... liksom va? Nej? Då han kom springandes till mig och Matilda (som satt och failade med att nicka fotbollen till varandra) frågade han : GE MIG FOTBOLLEN!
Jag, som då är trevligheten själv, fräser : Nej! .. Stick!
I love myself, I'm hilarious. Eller? Kul jul iallafall. 

Btw, med tanke på att vi bara hade en nära döden upplevelse då jag skjutsade runt Christian, Abbe, Bowie och Ante tycker jag att Abbe överdrivde lite väl mycket då han nästan kastade sig ur bilen hemma hos Tjockis. Okej, jag såg inte den andra bilen, och okej, jag gör lite konstiga saker ibland ................. but hey, jag har fortfarande körkort! Åh, ja dör. Varför är jag så ägande för?

Btw, jag kollade upp de här med bantningspiller ... de var helt okej. Alltså, inte så dyra - men just nu för dyra. Så jag ska försöka fota moppen idag så jag kan försöka sälja den, samt smöra för föräldrarna efter sysslor att göra så att jag kan få lite pengar. Ska ha ett speciellt kuvert "Bellas Bantningspiller". FÖR NU HAR SÄSONGEN BÖRJAT! Nu ska jag inte vara mer onyttig ... nu är det friska tag och promenader som gäller. Syrran kom nyss hem, jag vet att hon aldrig bangar en promenad.

WISH ME LUCK SUCKERS! <3
/bells.

gi the twitterer?



Okej, jag vet att jag sa åt er att rösta på Tom ... men nu måste vi faktiskt lägga på ett kol angående hans flickvänna Giovanna också! Tjejen som låg tvåa HAR GÅTT OM HENNE! Eh, wtf, nej, stick liksom!

http://mallplace.com/tweeter-wall/ms-twitterworld  gå in dit och rösta på gfalcone601. DO IT NOW.


oh daddy

Jag tänkte nyss gå och dra en kabel i typ ... well .. 30 minuter. (dra en kabel = finare språk för att ... well... bajsa. HEY EVERYBODY HAVE TO DO IT! ) och jag såg verkligen fram emot lite me-time inne på toa med en bok liksom. Tror ni inte min pappa springer dit innan för att 'kissa och duscha' ? 

Bella: Men pappa! Jag skulle gå in dit!
Pappa: Men jag ska kissa och duscha.
Bella: Kan inte du duscha i Gropen eller?
Pappa: Du, jag kissar och duschar faktiskt på 10 minuter. TILL SKILLNAD FRÅN VISSA ANDRA.


Och med de orden, drog han graciöst igen dörren bakom sig ochjag hörde det ödesdigra ljudet av låset som gick igen. Jag hade förlorat. Mot min pappa, divan med de grå lockarna.

he actually was the tallest man, and i was owned



Så det här med den här förbannade bilden. Alla som blev fundersamma över det ... Stevie ÄR kortare än Torres, och exakt vad som är fel med bilden vet vi inte. Man ser ju att Torres lutar sig bakåt, har typ ena benet framåt och så men ... seriöst, fortfarande? Ni ser ju bilden! Hoppar då Stevie kanske? Men isånafall. ... hur i helvete hoppar han?

Bilden är, och kommer alltid vara ett mysterium, men ni ska veta att Gerrard är några centimeter kortare än Torres.

paint the sky with desire, angelblood - heaven's on fire



Så, nu har jag kommit hem och kan njuta av ett fungerande mellanslag. Jag har dessutom smått lugnat ner mig efter chocken av att älskade putinuttiga Torres9 fått för sig att gifta sig. Iallafall, nu ska jag prata om gårdagen! Då var det ju nämligen Elba festen med klassen! Och ja, massa andra också.

Det började bra med att jag fixade mig i allt det nyköpta (jag är pank igen. FAN.) .. alltså en klänning från Gina, skor från Skopunkten (jag ällllskssaar dem) och t.o.m. nya underkläder! Såg ut som en skapelse från 40-talet då jag bra hade underkläderna på mig då jag hade gigantiska 'hålla in allting' trosor som gick långt över naveln och så en svart bandlös bh. Jag var sexyass. Inte. Jag hade dessutom nyköpta svinsnygga solbrillor från Gina! 60 kronor, så värda det.

Jag kom till Lisa lite över 6, och jag och Julia drog på hårt direkt. Vi hade liksom typ 1½h på oss att supa så mycket så att det skulle hålla det mesta utav kvällen. WE DID GOOD! ag, Tilly och Julia delade ju på 2tetror vin så ... alla vi tre blev så roliga så! Vi lyckades ju dricka upp skiten också ... fyllebarn. Roligast från den korta förfesten var iallafall Emelie...

Matilda- Alltså, jag börjar känna av det lite nu! *pratar om alkoholen*
Emelie: JAG KÄNNER JÄTTEMYCKET!!! * aspackad *

Det var jättekul då iallafall ... hahaha! Sen skulle vi cykla ner till hamnen, och det gick bra! Inga olyckor iallafall. Båtresan och allt gick bra, för då var det fort.f väldigt kul -alkoholen satt där den skulle. Vi kom ju dock med första båten, så det var ju inte så många där ... men med kvällen så kom alla. För att vara ärligt vart jag lite besviken på Elba, för ja ... vi kom dit så tidigt så alkoholen började gå ut. Men som vanligt med klassen var det ändå roligt!

Roligaste händelserna (inte i någon nummerordning, snarare i 'hur Bella kommer på dem' ordning)

MATILDA STAMPADE EN FITTA PÅ FOTEN!!! Fittan , som vi kallar henne, hade tidigare trampat henne på foten av en anledning som jag inte vet om jag får skriva, och well.. SWEET REVENGE! Så Matilda går fram till tjejen, och bah: HEEJ!
Och fittan blir asglad, och skriker hej tillbaka ... då trampar Matilda henne på foten allt vad hon kan! Observera att fittan hade gladiatorskor, och Matilda höga smala klackar ... ÅÅH SÅ KUL!!! Jag dör, I LOVE IT ! <3
Bästa var ju också att Matilda ramlade och slog huvudet rakt i en pelare direkt efter, MEN IALLAFALL! Så bra.

Vi hade en liten mini-reunion med gamla klassen från högstadiet. Trevligt! Typ. Alla är trevliga då man är full. Mix träffade jag b.la ... kan ju inte säga att vi var så bra vänner på högstadiet, men nu jävlar var vi bra vänner liksom. SEBBE, som jag gick i samma klass med i 10 år liksom ... t.o.m. gick jag med honom innan sexårsverksamheten! På jävla Kyrkans barntimme. Kul kul. Och så Magnus, som 'skulle dansa med mig' och var lite småäcklig faktiskt. Han är trevligare nykter.

En av Christians kompisar. Emil, hade snakebites .. jag märkte senare att han tagit ut en och påpekade det ... då sa han något om att en av hans kompisar haft snakebites och tagit ut båda. Sen sa han att det var Linus (jag är ju cool och vet vem det är) OCH det bästa var att jag träffat Linus ett antal gånger under kvällen utan att märka det. EHE? Shape up, Bella förfan.

Kvällens roliga sadisthet: Christian skulle leka cool och hoppa ner för en trappa. Han vrickade foten. HA!!! Så kul.

Jag dansade också på en blomkruka. Åh vad cool jag är.

Då vi åt mat vid McDonalds också blev jag ihjälskrämd - av Johns min. Han vart asarg på någon kille som kaxade mot Christian, och verkligen.. STIRRADE ut honom. Aldrig sett John arg, och jag vet inte om jag vill göra det mer för det var enbart läskigt. Uff.

Nej, men idag vet jag inte vad som ska hända faktiskt ... ska skjutsa mina föräldrar en massa då de ska festa och vad ska då jag göra? ... bra fråga. Christian sa något om en film ikväll, så vi får se vad som händer. Nu ska jag ... vet inte. Woho!

/bells.

MOOD:


hyper 

what a bad morning suprise



Okej,förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket men igår var det skola, sen shoppa på stan och sen studentfest på Elba...MEN jag skriver mer om det sen för det här är mycket viktigare. Idag då jag vaknade hos Matilda, så fick jag låna den här datorn (som inte har ett bra fungerande mellanslag, utan man  måste typ döda den) och så gick jag direkt in twitter.com och  började läsa igenom allt som jag missat....

OCH SÅ SER JAG DET! Först blir jag excited över att en av mina hjältar, Fernando Torres, skrivit två meddelanden... sen LÄSER jag det...

"also, those of you wondering Ollala and I married last week, El Escoril es bonita."

HAN HAR GIFT SIG! Jag vart både upprörd över det, och för att Olalla stod brud som höggravid. För ja, kvinnan envisas med att vara gravid också. Jag tycker att det är kul för Torres, jaja, men jag har faktiskt lite svårt för henne. Fast de varit tillsammans typ forever.  

Observera att Torres stavade fel på hennes namn... man tycker att om han nu skulle skriva att han gift sig skulle han väl kunna stava rätt på hennes namn. Bitter? Ja lite kanske.

Jag kommer skriva om allt igår då jag kommer hem, det här mellanslaget dödar mig.

/bells.

angående bilden, jag tog en ful på Torres av ren elakhet för att hämnas lite att han gift sig  HA!

and he was the tallest man i ... wait, hold it ...



Jag har ALDRIG tänkt på hur lång Steven Gerrard är! Om jag ska vara ärlig, så har jag alltid trott att han är ganska kort. Men kolla på bilden! Fernando Torres ser ju nästan ... kort ut! Ändå är han ingen liten kille med sina 186 cm... så hur jävla lång är då inte Stevie?! Jag har tyvärr ingen tid att leta upp det just nu, måste torka håret, och borsta tänderna innan jag susar iväg för att hämta Tilly ...

Men seriöst, ofta ni trodde att han var så himla lång? Shittez. Jag måste börja jämföra dem mer nu istället för att kolla på själva matchen ... (eller?)

/bells.

ps. det kommer bli en härlig dag idag, vädret är great och dagen KOMMER bli great. ds.

MOOD:


Happy

never mind that noise you heard, it's just the beasts under your bed



Nej, nu ska jag faktiskt lägga undan bloggen och gå och se på tv eller liknande. Imorgon ska vi ha SamhällC och dansträning samtidigt? Hur ska vi lösa detta? HMM? Jonas (läraren) kommer verkligen lacka sönder på oss, fyfan vad kul! Jag tycker inte precis om Jonas, han är ... värdelös. Okej, det var att ta i men ... GRR vad han får mig arg ibland! Jag ska fan skriva en kort presentation på alla roliga/mindre roliga lärare jag haft under mina 3 fantastiska år på Tvärvetenskapliga linjen. Kommer bli kul.

Sen ska jag tvinga Matilda att skolka, för inte fan kan hon gå på en jävla fotolektion då vi ska shoppa liksom, och sen ska vi ... ja, det har jag ju redan avslöjat. Hoppas jag hittar något fint till kvällen som döljer min nybildade fetma, som jag ska på något mirakulöst sätt banta bort innan jag ens närmar mig en strand i bikini! Sen blir det förfest hemma hos Lisa i klasse, och vi mobbade som måste åka med båten 20.15 till ön där festen hålls måste dra astidigt! Mobbade? ja lite kanske. Det bästa är att resan till ön tar typ 15-20 minuter... och stället öppnar inte förrens 21.00.

Så vad exakt ska vi göra i en halvtimme? Bygga sandslott? Hoppa i myrstackar? Aja, fulla och glada lär vi komma på något. Det kommer nog bli sjuk kul! BRING ON THE PARTY.

Men nu är det så att jag är fucking uttråkad, eftersom datorn suger då typ ingen är inne och jag det kommer inte något nytt skvaller jag kan smaska i mig ... ( jag är en otrolig skvallernörd, nästan löjligt hur mycket jag tycker om det!)
Så nu ska jag dra mig härifrån, och ta bort sminket, kissa, byta mensskydd (tihi, ni ville veta det) och sedan se på tv.

Cheers and goodnight!
/bells.

MOOD:


bored.

once there was this girls i knew, with a smile that was all sunshine



Jag hittade den här nytagna bilden på typ ... en av världens vackraste kvinnor då hon modellar för Mango - Scarlett Johansson. Wait wait liksom ... var inte hon brunett nyss? Har hon blonderat sig fort som fan och klippt sig dessutom? Eller är det en peruk? Men vafan, varför skulle de tvinga HENNE att ha på sig en blond peruk? Hon är ju skitvacker liksom! Det här tåls att snokas i. Men hon var fan assnygg i den där blonda spretiga och småbusiga frisyren ... eller hur? Hon såg inte lika sofistikerad ut som tidigare, utan mer ... ja, busig! Me like, iallafall.

when you're ship is going down, i'll go out and watch you drown.



Jag är så irriterad just nu. Fel av folk att fan växa upp? Fel av folk att vilja kämpa för sina drömmar? Jag tror inte riktigt alla har förstått att det här är ingen sagovärld där allt bara HÄNDER, utan välkommen till den riktiga jävla världen! Här måste man kämpa! Man måste vilja det riktigt jävla mycket! Jag tycker riktigt jävla synd om dem utan kämpaglöd, för det är tamejfan det viktigaste man kan ha. Jag vet själv att jag har HINKVIS av det, nästan så jag skulle kunna dela med mig.

Det är fan något jag är stolt över. När jag tänker på det. Jag ger tamejfan aldrig upp. Jag gick inte av en enda jävla träningen i basketen HUR ONT DET ÄN GJORDE. Då det var final four, och jag hade avslitet ledband .. visst fan skulle jag in och spela! Jag SÖG, kunde inte springa och var mest ivägen... men visst fan i helvete skulle jag spela iallafall! Jag hade ett jävla förbannat helvete hela fucking högstadiet, men jag KÄMPADE mig igenom det för att jag ville till framtiden! Jag ville till London, jag ville starta ett nytt liv! Det är snart här, JAG KLARADE DET! Nästan. Då jag sitter på flyget till min och Matildas lägenhet i England, då kommer jag gråta av stolthet över mig själv.

Vänta bara era jävlar. Vänta bara.

Jag avgudar folk med drömmar. Folk som kämpar. Jag avgudar t.ex. min kompis Julia, för att hon ska fan dra på lumpen snart! Hon vill bli sjökapten, och HON KOMMER KOMMA DIT HÅRT SOM FAN. Som hon kämpat för det! Och som folk har lyft på ögonbrynen ibland! Men fan vad skön hon är.
Elin, min älskade bästa vän. Hon hatar Norrland (precis som mig) och alltid pratat om att plugga i Sthlm. Ska jag vara ärlig, Elin älskling? Jag trodde inte på det först. Jag trodde det bara var prat. MEN DU KOMMER! Det är sjukt. Fan vad grym du är.
Och Malin, t.o.m. jag skrattade i ditt ansikte då du skulle välja teaterlinjen FAST jag visste hur mkt du vill bli skådespelare! Vad var jag för vän? Du ska fan veta nu, att jag tycker du är cool som gick emot allt och gick den ändå. Du vill ju bli skådespelare, det är din dröm .. så vem fan var jag att tvivla? Ge järnet, och visa de jävlarna.
Matilda, m'dear. Vi har våran dröm. England är målet, England är drömmen. We'll get there. Vilka är våra föräldrar att tro att vi kommer stanna i Sverige hela tiden? Fan vad vi kommer äga dem, right? Fan vad vi kommer vara i England om ett år. Vårt älskade jävla England.

FRAMTIDEN, I'M COMING!

Och ni vekla jävlar utan drömmar och kampvilja. Get some, annars kommer er enda vän vara staten. Och den vännen kommer inte ens gilla er. Ta reda på vad ni vill, och sluta vara så jävla lazy och försök att nå skiten.

(still) in that fantasyland



Hittade en till trailer! Den verkar faktiskt jättebra, oooh. Juni är inte långt borta ... fast ... det tar väl 1 år till tills den kommer till Sverige.

BLÄ.

you're living in a fantasyland



Filmen Street Dreams trailer. Den handlar om skateboarding, något jag finner är oerhört coolt, fascinerande och intressant så ... jag kommer lätt se den! Den verkar helt enkelt jättebra! Dessutom är Ryan Sheckler med, ett litet plus i kanten (ett mega mega mega stort plus, jag AVGUDAR Ryan Sheckler)

Iallafall, kolla på trailern och ge filmen en chans sen då den (förhoppnnigsvis) kommer.

slow it down, make it stop - or else my heart is going to pop

Jag hörde nyss en superfin och mysig låt på radion då jag åkte hem från Kolarhagen (räkrullen var asgod btw, heh!) och tänkte dela med mig av den ... den heter Enjoy the show och sjöngs av Lenka. Ni borde verkligen lyssna!


just get me out off here



NU ska jag iväg till Kolarhagen (släkten på mammas sida hänger på den här krogen, för den sidan är ett roligt gäng av halvalkisar och knäppisar) och äta med mamma! Jag kände mig lite vild, galen och utmanande idag ... så istället för en Isola Bella ska jag äta en räkrulle! Shittes. Will I survive?

Det vart också en mycket bra dag idag, för jag fick min mens. WOHO! Inte första, då ... jag må vara efterbliven, men inte så efter. Nej, jag är för lat för att räkna ut när min mens kommer och blir alltid lite överraskad. Kul jul. Men nu kom den, och det är BRA för det betyder = ingen mens på studenten och ingen mens i England! BRA!

Dock mens på Elba. FUCK IT. Aja... hellre det än i England, right?

/bells. 

cause the day you quit,is the day you wish you had it back

Nu ska jag faktiskt vara lite patetisk, och känslosam och ... sånt. Jag är inte mycket för känslor, lättare att skämta bort allt, men det här är ... important.

Iår, för några månader sedan, slutade jag spela basket. No big deal, tycker väl ni men ... det var efter 11 år. I 11 år, av mina 18, har jag spelat basket. Basket var mitt ALLT förut. Jag hade svårt för att tänka mig ett liv utan basket, och nu är jag mitt uppe i det. Typ. Jag tränar ett pojklag, men det är ändå inte samma sak. Jag trodde ärligt inte att jag skulle sakna det såhär förbannat mycket.

Då jag väl slutade, var jag trött. Jag var trött på livet, jag var trött på basketen, trött på pressen... allt var bara skit! Jag orkade helt enkelt inte med någonting som satte mig under press, jag orkade inte med att folk förväntade sig saker av mig. Jag kände mig dålig på basketen, som är det enda jag någonsin varit bra i, och det ... gjorde ont. Det gjorde ont att inte längre göra poäng i varje match, ont att inte mina treor gick i, ont att ... det gick skit! Jag fick ångestattacker, och det var ... jobbigt. Orkar inte riktigt förklara det.

Men nu ... jag saknar det. SÅ mycket. Det värker i bröstkorgen, och kliar i fingrarna. Jag vill spela igen, jag vill springa igen, jag vill känna ilskan mot en motspelare, jag vill höra svischet får nätet då bollen går igenom utan att ens nudda ringen... Jag vill ha tillbaka mitt lag, mitt älskade f90. Tjejer, ni var mitt allt. Det är så synd att det blev som det blev, allt det här med damlaget. Jobbigt att vi splittrades så mycket. Jag önskar mig tillbaka 5 år i livet, då basketen var en naturlig del av vår vardag precis som det är att andas.

Jag kommer inte kunna börja spela igen just nu, allt är för komplicerat och det får inte plats i mina planer om min framtid. Men tjejer, om några av det läser det här, ni ska veta att jag tackar er så jävla mycket för att göra mina basketår till de bästa. Och till er som jag svek iår (känns det som) när jag abra slutade, och inte ens var med på GBG-cupen... förlåt. Men det var bäst så just då. Och jag älskar er. For realz.

Nångång måste vi ha återträff med vårt gamla lag. Fan vad kul. <3









Fyfan i helvetes jävla skit fan vad jag saknar det.

she was gonna be an actress, she was gonna be a star



Nu sitter jag här då ... efter en väldigt soft och rolig dag i skolan. Det var dock helt värdelöst att gå på Deborahs lilla sångstund för att lära sig studentsången. Vi sjöng den två gånger, och jag kunde ändå inte sjunga med för att den var för jävla låg för mig alltså ... Jag lät så falsk så jag vart helt upprörd själv. Det är en bra sak med mig, jag VET att jag sjunger falskt iallafall.

För är inte det drygt folk? Folk som inte förstår att de sjunger förjävligt, så de bara fortsätter sjunga... och fortsätter... och fortsätter. Tillslut håller man på att dö, men som den helsvenska lilla tönten man är så vågar man inte säga ifrån utan sitter och lider. Jag har varit med om ett antal såna människor, b.la en tjej som gick i min klass hela låg-mellan stadiet och gick i en parallellklass på högstadiet. Jag kommer speciellt ihåg en gång då jag och min äldsta kompis Allo verkligen SKREK för att överrösta hennes höga och värdelösa stämma ... inte för att vi lät bättre, men då slapp iallafall VI höra henne.

Något som också stör mig som in i helvete, är folk som sjunger med i låtar. Fine om det är typ ... aspepp musik och man ska festa och så! Men sitter man två stycken och det är en låt, som liksom INTE ska sjungas med i ... då ska man fan hålla käften. Jag vill gärna höra den som egentligen ska sjunga, och inte din gräsliga stämma liksom.. thank you very much! Jag vill njuta av musiken, och det går tyvärr inte med en brölande typ bredvid sig.

Iallafall ... jag är sjuuukt hungrig och känner mig ganska kreativ. Vad jag nu ska göra med de två känslorna. Mamma frågade iallafall om jag ville ut och äta, och YES PLEASE! Jag var orolig för vad jag skulle få för mat nu när pappa är på styrelsemöte, eftersom min mamma inte precis är känd för att laga mat. Hon är som Kirsten i OC, ni som sett den. Ni som inte sett - SE! Bästa tvshowen ever. Äger ut OTH. Jag ska förklara varför senare ...

Nu ska vi se vad jag kan göra med min kreativitet! Kanske lyckas ta foton på moppen för att sälja den? ... OH; om det rä någon som bor i Västerås och vill ha en Yamaha Neos i bra skick, som är en 30-moppe ... fan hör av er.

/bells.

MOOD:


Creative.


oh, the irony

Jag som så hånfullt skrattade åt Justin Long som stavade fel i förra inlägget, stavade själv fel på Justins namn. Vad ironiskt! Jag kan iallafall glädja mig åt att jag inte är känd och ställde mig ute bland folk med en skylt, OCH att jag faktiskt skriver på dator.

Men fortfarande, ironin.




Och ja, jag är så ocool så att jag faktiskt ändrade det gamla meddelandet och sen erkände det ändå i ett annat.

ha-ha



Hahaha läste nyss Perez' blogg och hittade det här ... jag dog. Fy vad epic fail! Justin Long - skäms på dig! Att du inte kan stava till Pattinsons efternamn ... Robert Pattinson, som då spelar Edward i Twilight filmerna om någon lyckats missa det, är ju ett av världens förmodligaste mest stavade namn just nu. Palla stava fel. Dyslektiker? Kanske.


Även om han vore dyslektiker skulle jag skratta. FAILURE.

this is side one, flip me over - i know i'm not your favourite record



Just nu sitter jag och borde verkligen INTE skriva. Jag ska åka för att hämta Matilda om typ ... 10 minuter och jag  har itne ens ätit upp min frukost. Och eftersom jag har duschat så ha jag blött hår och noll smink. GOOD WORK! Well, vill man lyckas med att inte få pinsamt lite läsare så kanske man borde uppdatera också. 

Jag drömde helt skadat idag ... det hade massa att göra med att glida på stora isberg lnägst min gata, dödade hundar och ... skit! Asläskigt, hatar då man drömmer sånt där weird. Dessutom har jag tagit för mkt flingor och för lite mjölk så det är assvårt att äta... jag känner att den här dagen började bra. Jag borde i snoozat bort 1 timme. Hmm. Aja, den här dagen kommer knappast bli svår i skolan.

Öva på studentsången
Få reda på betyg i SvenskaC
Se film på EngelskaC

WOHO! Ikväll ska jag ... jag vet inte? Det återstår att se. Jag är kung på att planera min dag. MEN IMORRN ÄR DET 'SHOPPING' och ELBAFESTEN! I can't wait!

Nu måste jag faktiskt ... för jag måste kolla vad som hänt på Twitter först! Ja, jag har feta problem.

/bells.

MOOD:


Tired

they always come back, now don't they? stupid rash



Okej...  Sabrina tonårshäxan aka Melissa Joan Hart lever alltså fortfarande. Och kommer dessutom på framsidor. What the fuck? Gud vad ingen bryr sig att hon gått ner i vikt. GET A JOB!

you're gonna go far, kid!



Hittade en underbar video tillägnad världens bästa spelare - Fernando Torres. T.o.m. låten är helt underbar och faktiskt PASSANDE för en gångs skull. Ni elaka jävla fans som gör fanvideos till t.ex. Kelly Clarkson, Leona Lewis och Katy Perry - dö. Jag älskar alla de tre artisterna, men seriöst ... en fanvideo till en fotbollspelare med det? COME ON! Måste ju vara en rockande låt, ingen emo låt som den med Leona låten. SKÄRPNING!

Iallafall, den här videon är asbra. Kolla speciellt 2.44, där är Torres fantastiska mål mot Blackburn. Bästa den här säsongen, onekligen. Helt sjukt.

i won't be americas next freak, i will not lay down everytime you speak



Jag är helt galet uttråkad just nu! Ändå vill jag inte gå och sova, jag är typ rädd för att sova numera. Det känns som om jag aldrig kan somna ordentligt, utan jag baa ligger och vrider in mig i lakanet. Hatar ni inte bara den känslan? Man känner sig så jävla frustrerad över att man inte kan somna! Sjukt. Kommer väl sluta framför tv'n, och slöglo på den tills jag känner mig dålig som inte sover och sen försöka iallafall.

Appråpå bilden så känner jag mig väldigt patriotisk idag - till fel land, måste påpekas. Jag är verkligen inte engelsk någonstans, utan så nordisk man kan bli, men det är verkligen England jag älskar. Det är det bästa landet i världen. Förutom att deras mat suger, men man kan ju faktiskt laga annat. Men sen första gången jag var i London (jag var 10 år gammal och gick i 4'an) så föll jag direkt för staden och landet. Jag ÄLSKAR England helt enkelt, det har allt jag älskar. Jag längtar tills jag flyttar dit, men just nu så ska jag ju dit om 2½ vecka så det känns fantastiskt. Ska dessutom stanna där i typ en vecka, så det är inte bara över en helg som sist! Thank God!
Btw är ju Ben Barnes assnygg också. Grr.

Jag längtar tills på fredag, det kommer bli helt mental! För det första så får vi studiebidrag, så jag och Tilly ska beställa hostelet i London, och så ska vi SHOPPA! Jag ska köpa något sassy till Elba-festen på kvällen, och så ska jag förhoppningsvis köpa bantningspiller. Nu får ni sucka bäst ni vill, men jag ska tamejfan lyckas banta nu. Idag fettade jag sönder med min älskling Julia... alltså for realz. Pizza, cola och Ben&Jerrys. Det var gott som FAAAN, men kändes fel. Jag måste sluta, det här går för långt. Det var okej då jag tränade, men nu är jag lazy ass liksom. Så det blir nyttig, men god mat och de där bantningspillrena. Hoppas vi. De kommer säkert bitcha mot mig och vara svindyra. Min tur liksom. Aja, fingers crossed!

Nyttig mat, någon promenad om dagen, massa vatten och bantingspiller  .... AAH det ska fan gå. Nu jävlar. Jag ska bli en av de där coola som lyckas. JUST WATCH ME.

Nu ska jag ... vet inte. Jag vet fan inte.
/ Bells.

MOOD:

Blah.

all my honours to barcelona fc ...



Ikväll spelades då CL finalen, mellan Barcelona och Manchester United. Barcelona tog taget nästan direkt, och United ... ja, dem vet nog inte riktigt själva vad dem höll på med. Det var då Barcelona som vann tillslut med 2-0, och även fast jag i princip varit opartisk i den här matchen så vart jag riktigt ledsen då jag såg hur nedslagna Uniteds spelare såg ut. Fast, då man såg Barcas jublande spelare, så kändes det lite bättre och .. ja . Pms-Bella, here for you! Hahaha.

Eftersom United inte spelade som sig själva, så var det ju Barcelona som förtjänade det. Men tror att det hade blivit en bra mkt jämnare och tuffare match om inte United hade verkat så ... rädda. Hmm. Aja, United har ett PL guld att luta sig tillbaka mot *mummel mummel * så ... they'll be fine.

Grattis Barca!
(ja, jag är medveten om att bilden är gammal. Tyst! De får fan nöja sig med den!)

who's she, looking goofy in a gucci dress?

Gud, vad jag avskyr AJ Michalka. Hon är den andra halvan av systrarna Michalka, som sjunger och ... håller på. Iallafall, hon är en himla jävel på att få SNYGGA UNDERBARA FET HETA pojkvänner fast hon själv är ... medelmåttig! Seriöst, först dejtade hon JOE JONAS, sen gick hon till HELT UNDERBART SNYGGA RYAN SHECKLER ... och nu ... well... scrolla ner...


Ja,  nu dejtar hon gudomliga Hunter Parrish som spelar Silas Botwin i en av världens bästa serier - Weeds. Jag bara känner hur jag vill byta liv med fucking AJ! hur får hon alla snyggingar!? Seriöst, kom igen ... HON FÖRTJÄNAR DEM INTE .. JAG GÖR!

Jag trodde jag skulle dö då jag såg hur dem skrev till varandra på twitter, och sen sökte jag upp det och så ... NEJ. Aj, stick.

oh-my-god he is so gorgeous, he's wond... WTF!?



Jag är seriös. Vad fan är det här för elak jävla bild på herr-heting?! DUUUU vi vet alla att han inte är sådär ful så .. FOTOGRAF JÄVEL. .. kom fram och erkänn, så jag kan slå dig!

So mean. (har Josh något för övrigt mellan framtänderna? .. och han kunde ju hjälpt bilden lite med att typ.. jag vet inte.. INTE HA DEN DÄR FRISYREN?)

Bilden under är från samma tillfälle (Cannes film festival 2009).. MYCKET BÄTTRE! Dock kan frisyren fortfarande dö, den ger hans ansikte ett lite småknubbigt utseende. Josh har egentligen väldigt manliga, markerade drag ...

Slutsats = Håret - avlid! Och le inte falskt, Josh.

tom the twitterer



Okej allihopa! Nu är det så att jag vill att ni ska gå in på http://mallplace.com/tweeter-wall/mr-twitter-universe och rösta på tommcfly! Han skulle säkert dö av lycka om han vann, så mycket älskade Tomalom hänger på Twitter. Så nu är det ni som går och röstar! Man kan rösta en gång var 20'onde minut så ... HJÄLP TILL NU!

no fight next year infront of the telly. GO PEACE.

Bra nyheter alla fotbollsfans och ESC fans! Norge har beslutat att flytta ESC så det inte ska krocka med CL (Champions Leauge) finalen. Bra! Då slipper massa förhållanden gå i kras över att man bråkar så himla mycket över fjärrkontrollen.

Även fast jag skulle sett CL istället för ESC, för ESC ger mig ändå bara rysningar. Fast de kan faktiskt ge bra låtar ibland, jag är t.ex. helt förälskad i bidraget som vann iår - härliga Fairytale med söta Alexander Rybak.


remember; i'm a barbie girl, in a barbie world ?



Aqua gör comeback! Låten är helt okej tycker jag, inte lika bra som de gamla, men jag tycker faktiskt att lyricsen är mysig och ger lite sådär ... good ol' feeling. Kul att dem gör comeback, skulle vara sjukt roligt att se dem eftersom jag lyssnade på dem jättemkt som liten! 

sötaste/roligaste bilden idag (igår)



Erkänn, bara så söt? Det är från när vi sa hejdå till Sami! :( BYE BYE SAMI! Jag vet inte riktigt varför alla ungar skulle in på planen riktigt, men det är så sött! Först skrämde Matilda dock livet ur mig genom att säga att det är Torres unge han håller i, men Torres och Olalla ska ju inte få barn förrens i Juni liksom... så jag typ: WHAT?
Men nej, det är inte hans barn. SÅ ALLA VET.

Torres är för övrigt han som står i mitten, och håller i den lilla babyn som ser ut som en M&M gubbe. Erkänn? Jag och Matilda typ dog av skratt. Så jävla söt unge. Torres ser dock lite bitter ut. Oh darling.
Så min lilla Bubbla i kostymen (han heter inte Bubblan, givetvis, han heter Babel) som ser aspisst ut. Och Riera längst ut på vänstern också. Alla som inte har egna barn ser sura ut. Klockrent. <3

Iallafall tycker jag bilden är assöt ( Torres och M&M babyn ). Eller hur?

they called her a killer, they called her a sinner and they called her a whore



Det har varit en soft dag idag, ändå. Och den kommer bli bättre! Ikväll är det nämligen CL (Champions Leauge) finalen, och även fast älskade Liverpool inte spelar, så ska det bli riktigt kul att se. Jag är väldigt kluven om vilka jag håller på, så jag ska försöka vara lite mer neutral istället så man inte upprör någon.. haha. Dessutom är det ju ändå inte Liverpool, så det är shit the same. Jag har ju t.o.m. fått Julia att se på matchen med mig! Antingen ska vi väl sätta oss på en bar, men det är tveksamt om de har öppet så länge så man hinner se hela matchen ... annars ska vi väl bosätta oss i min källare med pizza, läsk och frukt eller något! YUMMEY.

Dansen gick helt okej förresten, förutom att jag fortfarande är värdelös. For realz, I stink. Dansa sådär är verkligen inte min grej! Men det blir nog lättare för mig då jag är utklädd, det brukar hjälpa. Sedan åkte jag och Matilda hem till Matilda, och såg på tv och åt glass. Jag fick värsta mutantglassen, fast jag bara skulle ha två kulor. It was funneeey! Matilda åt snögubbsbajs dock (mjuksglass, jag är mogen).

Sedan städade jag och Suss på Iris Hadar, och nu är jag hemma och ska snart kolla på Top Model på kanal 3! Gud, jag är en riktig sucker för Top Model alltså. Det är så kul!

Fan att jag inte kommer ihåg något kul frå idag som sades, sas ganska mycket kul då jag, Julia och John fick tag på en av kartongerna till perukerna ... lol.

Ska dock bjuda på bilder på min totalt värdelösa parkering hemma hos Matilda, jag är verkligen dålig på att parkera ibland!

 
Min underbara bil med eget temperament är ju då den vita pärlan. Ser ni vad bra jag parkerat?!

/ bells.

MOOD.

Good

you're not thinking about tomorrow, 'cuz you were the same as me



Jag ska snart till skolan, men har ingenting att göra just nu så jag tänkte att jag skulle skriva lite. Det mest komiska är väl att det inte har hänt något jättekul under natten precis. Förutom att jag satt och kollade på Miami Ink inatt, och guuuuuuuuud vad jag vill tatuera mig. Men jag vill tatutera in något som betyder mycket för mig, som gör att jag aldrig kommer ångra tatueringen.

Det var en tjej på Miami Ink som tatuerade in sin häst som dött på benet. Det var hennes bästa vän, och hon verkligen älskade den där hästen. Det fick mig att börja sakna Nökkvi som fan. Älskade älskade Nökkis. Ibland, då jag börjar tänka på det, börjar jag verkligen sakna den bistra gamla herrn. så himla många härliga minnen man har tillsammans med honom liksom. Jag borde åka och hälsa på någon dag, men jag törs inte. Det är lite patetiskt, va? Men det känns som om man gör intrång så mycket, dessutom blir jag så ledsen över hur stället han bor på nu ser ut. JÄVLA SOPHÖG SER DET UT SOM. Jag vill ha hem honom igen.

Alltså, jag vill shoppa. Jag orkar inte med mina skitfula kläder i garderoben, jag orkar inte bry mig om att jag själv ser ut som en sophög lnägre - för det går ändå inte att göra något åt med den där jävla garderoben liksom. FUCK IIIT.

Nu borde jag gå och dra på mig lite mascara, sen åka och hämta Matilda. PEPP FÖR DANSTRÄNING MED KLASSEN IDAG DÅ! Och för att städa på Iris Hadar. Inte lika 'fun in the sun' det inte.

/ bells.

bella efron



Privat tycker jag det ser mycket bra ut. Eller?

Ny blogg = ny start.

Jorå, nu ska jag minsann börja blogga igen. Min gamla blogg bröt ju totalt ihop! Usch på sånt säger jag bara. Men nu kan man kommentera och allt! Dessutom ska jag fan försöka vara lite mer intressant i den här bloggen. Berätta mer! Har ju fan asmycket att berätta om allt galet jag ställer till med... ( och säger för den delen. Låt oss säga att jag inte är känd för mina smarta kommentarer)

Men ja, det är sent nu ... men det har varit en skön dag. Jag gjorde ingenting i skolan i princip, utan vi lyssnade bara på Frillan och Olle som höll tal på engelskan, sen gick vi ut och spelade fotboll i solskenet (där John ägde mig, Matilda och Arman på kickar. Jag tror dock fortfarande att Tilly vunnit om hon inte drabbats av hjärnstillestånd och tagit upp bollen efter 11 kickar då det egentligen var 12). Jag åkte ut först. BIG SUPRISE! Sen efter fotbollen så var det dags för middag i skolrestaurangen. Roligast var då en av 1'orna som serverade oss tappade 4glas cola på vår klassledare Johanna. HA! Nej okej, det var elakt av mig ... hon hade faktiskt en söt tshirt på sig. " Jag <3 mina elever".

Jag har verkligen längtat efter studenten, men nu börjar det kännas jävligt sorgsamt iallafall. Fatta hur många man kommer skiljas från? Det är läskigt att tänka att folk man träffat 5 dagar i veckan under 3 år inte längre kommer finnas där. Inte för att man kanske umgicks med dem så himla mycket, men de är fortfarande en del av ens liv.

"This is real. Weither if we like it or not. That was senior year is all about. Weither you like it or not - you're done."
/ citat från en HSM video.

Men jag jag ser så jävla positivt på framtiden! McFly snart, sen jobba och skaffa sig lite erfarenhet ... sen flytta till mitt älskade England! Ja, förfan ... det kommer nog bli riktigt bra det här trots allt.

/ bells.


RSS 2.0