RIO DE JANEIRO!



SNÄLLA! Ja, min syster frågade om jag ville åka med till Brasilien och Rio De Janeiro ... gå på karnevalen och allt sånt där. Fyfan vad jag vill! Det är ju också relativt billigt. Flygbiljetten tur och retur går på under 10.000 kr, allt är superbilligt där borta och vi kanske fårbo på ett lyxhotell för 600 kronor för två veckor, eftersom Joannas kompis pappa har kontakter ... FATTA VAD COOLT?! Det är bara pengarna som är problemet. För resan är i februari, och i april drar jag ju till England. Men jag ska jobba som in i helvete, och spara, spara. Går allt som planerat, så har jag råd med allt + kan leva någorlunda normalt  då jag är här hemma. Festa lite och sånt, liksom.

Jag vill verkligen till Rio, så jag måste få det att funka på något jävla sätt alltså ...

i love you so, so much more when you're not here



Åh, min pappa förtjänar spöstraff! Eller kanske inte, men han väckte mig inte när jag ville ... så jag vaknade med ett ryck klockan halv3 eller något, och fick panik då jag såg klockan. Jag hade nämligen tänkt gå upp klockan elva, och åka till jobbet för att städa och sen springa 5km med Julia ... nu blev inget av med det, så jag får fixa jobbet imorgon istället samt springa 5km med Julia då ... och får springa 2,5 idag. Och sen ska jag vara med Matilda! GRR! Haha, och så måste jag faktiskt försöka sätta ut moppen till försäljning .. heh...

OCH OCH OCH! Bara så du vet, Matilda, så skickade jag faktiskt sms från Sundsvall! Ha! Ägd! Fast det kom tydligen inte fram ... mobbat :( hahahaha.

Iallafall, så känner jag mig duktig som inte ätit något rent av onyttigt sådär liksom ... och som faktiskt sprang 2,5 m igår! Win på mig. Jag ska bara orka få igång min vilja att göra armhävningar, rygglyft och situps också. Heja mig! Mitt mål är att vara snygg, nöjd med mig själv och lycklig som person då jag flyttar till London. GO TEAM BELLAELLA!

Oh well, nu kom min syrra hem ... ska prata lite med henne och sen försöka få med henne ut och springa. + skriva ett speciellt inlägg om något jag hoppas att jag har råd med ... HOPPAS!

bring on april the 4'th. i'll be fucking ready.



Ni som har känt mig länge, har säkert vetat att jag älskat England sen jag var där första gången i fyran - och att jag sagt att jag ska flytta dit efter gymnasiet sedan jag gick i sjuan? Ibland har t.o.m. jag tvekat på att någonsin kommer våga, men ... FUCK IT! Det är i princip bestämt, jag SKA flytta dit tillsammans med underbara älskade Matilda aka världens bästa Englands partner.

Den 4'e april går flyttlasset för oss två, och vi ska gå en bartenderutbildning i London på 1 månad och sen ska vi bo där och arbeta... UNDERBART! Jag är så glad, och så jävla stolt över att det faktiskt i princip är bestämt. Sen vad som händer till hösten där, får vi se eftersom Matilda ska börja uni och inte jag. Men vem vet, det återstår att se! Livet verkar ljusare, bättre och fan så mycket mer lockande nu.

Bella&Matilda <3 England.

little nora torres







Ja, så nu är jag lite seg med att skriva det - MEN TORRES ÄR PAPPA! Grattis, baby! Jag hatar att erkänna det, men de är jävligt söta tillsammans- Fernando, Olalla och Nora. Dessutom är Torres sexyass som pappa. Sjukt att jag tänder på det. HAHA. Oh dear..

Välkommen till världen lilla Nora, hoppas att du blir den perfekta lyckoamuletten till Liverpool nu . <3

oh, my brown eyed girl



Kolla, jag skriver igen! Och den här gången ifrån härliga Västerås, då jag åkte hem ifrån Sundsvall igår. Jag var så lagom trött efter att ha spenderat 5½ h på en jävla buss, och sen tåg hem till Västerås från STHLM på 1h ... därför somnade jag under Batman Begins hemma hos Jonathan. Men seriöst, jag tyckte inte om den där filmen. Det var Jokern som gjorde hela filmen värd att se på. Annars var det bara en riktig mansgris film, helt sjukt. Jag kommer aldrig tycka om Batman, han är så himla larvig ... DET SKA VARA SPIDERMAN! Coolaste hjälten, helt klart. Batman är gay gay gay.

Iallafall... som sagt så skrev jag att jag ska försöka göra något åt mitt liv. Åt mig. För jag anser att jag är en ganska dålig person, faktiskt. Jag är relativt lat, självisk och säkert egocentrerad. Ingen tycker om en sån person, och JAG tycker verkligen inte om såna personer. Så då vill man ju inte vara en sån själv. Jag är bitter, argsint och relativt våldsam också. Det är väl inte bra? Nej, men jag är en bitter person och det går ju inte att få bort precis - men det är ju mest på skämt. Även fast folk inte alltid fattar det ... men, ska iallafall sluta vara argsint. Glömma bort allt som hänt, och fokusera framåt - sluta vara arg på mänskligheten. För fan, det finns ju någonting vackert överallt och i allt. Kanske inte i krig och sånt, me någonstans på jorden finns det någonting vackert även om man sitter och är asemo någonstans.

Jag, som inte alls är speciellt supernöjd med mig själv, måste sluta vänta på mirakel. För mirakel sker nog inte bara, man måste se till att dem händer. Iallafall hjälpa dem lite. Så... jag måste göra något. Varför vänta in att något ska inträffa? Jag vill inte vara handlingsförlamad.

Så idag ska jag ha en liten me-day, och hoppas att något händer ikväll som jag kan roa mig med. Anyway, jag ska banne mig springa spåret, fixa naglarna och lägga ansiktsmask. Min hy är hemsk - TACK FÖR DET SUNDSVALL.

Tänk att det alltid funnits där ... livet.

so i say thank you for the music



Jag ska börja blogga igen. Fyfan vad jag är bra. Men jag har varit uppe i Sundsvall igen ett tag, och vi såg en film som gav mig perspektiv på livet. JAG MÅSTE BLOGGA! Okej, inte just det men ja. Jag har börjat fundera på lite saker, fått lite mer perspektiv på saker och insett massa... ja, saker. Gud vad jag bara vill få rätsida på mitt liv, må bra! Och det kan jag inte göra precis om jag försöker svälta mig själv, tar piller för att gå ner i vikt och liknande. Jag måste ta den bra vägen, den friska vägen. LYCKANS VÄG! Fan vad jag vill vara hippie, de verkade ha det så jävla bra ändå ... Peace and love people, nu röker vi på och är vänner.

Why can't it  be like that? Aja... jag sitter faktiskt med min BFF Elin nu, och Ronja är och röker så kanske ska vara beredd på att faktiskt vara social ... men jag åker hem imorgon, och kommer väl utveckla vad jag menar lite mer här ... Men en sak är säker, det måste bli ändring här.

Peace, love and understanding.

Expose yourself to your deepest fear; after that,
fear has no power, and the fear of freedom shrinks and vanishes.
You are free.

RSS 2.0