knowing that I'll never hold him like i did before the storm



Äntligen är Miley's och Nick's duet här! Den heter 'Before the storm' och är helt underbar. Jag är helt kär i den! HERREGUD, jag riktigt känner att jag kommer lyssna sönder den så fort jag får tag på den. Åh, riktigt underbar och fin låt... Fast en låt som har både Nick Jonas och Miley Cyrus ... ofta det kan bli dåligt? Nej precis. Den var doomed att vara underbar. <3

JAG ÄLSKAR DEN.

LYRICS.

I know this isn't what I wanted
I never thought it'd come this far
Just thinking back to where we started
And how we lost all that we are
We were young and times were easy
But I could see it's not the same
I'm standing here but you don't see me
Give it all for that to change

I don't want
To lose her
Don't let her go

Standing out in the rain
Need to know if it's over
Cause I will leave you alone
I'm flooded with all this pain
Knowing that I'll never hold ya
Like I did
Before the Storm

Yeah
Before the storm

Every strike of lightening
Comes a memory that lasts
And I know there's words left unspoken
As a thunder starts to crash
maybe I
should give up

Standing out in the rain
need to know if it's over
cause i will leave you alone
I'm flooded with all this pain
Knowing that I'll never hold her
Like I did
Before the Storm

Trying to keep
The light from going out
And the clouds were ripping out my broken heart
They always say
A heart is not a home
without the one who gets you through the storm
Standing out in the rain
Knowing that it's really over
Please don't leave me alone
I'm flooded with all this pain
Knowing that I'll never hold her
Like I did
Before the Storm
Like I did
Before the storm

the day the music survived



Åh, mina älsklingar överlevde Sydamerika touren! Nej, tro inte att jag är rasistisk, det är bara det att fansen där är helt GALNA. Seriöst, sist de var i Brasilien så attackerade de deras bil, slog in bakrutan, gjorde så att Dougie fick åka till akuten och så skar de av en bit av Dannys hår .. wtf liksom! Och den här gången har de b.la. kastat skor, stolar och gjort massa skit mot dem ... liksom SNÄLLA, vill de att McFly aldrig ska åka dit mer eller? De dampade ju sönder på Tom för att han hade tyckt att en måltid han åt där var äcklig ... eh. Okej. Dampbrassar.

Hoppas McFly aldrig åker dit mer, de kommer fan dödas nästa gång eller så. Mina älsklingar vill jag ha levandes, tack så mycket. Och NEJ, jag vet inte varför de åker på tour där, och inte i Europa. Men det ryktas ju om en Europa tour så .. WOHO.

Aja, poängen med det här är att: DE ÖVERLEVDE!!!

who says i can't wear my converses to my dress?



Hej hej hallå! Och förlåt för att jag absolut varit totalt värdelös på att uppdatera ... jag kommer aldrig kunna bli nästa Kenza, så är det med den saken. Har haft alldeles för fullt upp med att rädda världen (läs: supa, festa och ha studenttider) så har inte orkat lägga ner tid här ... men nu skriver jag! Det har varit sjukt kul nu sista veckan, onekligen bara fest och trevligheter hela tiden. Älskade, älskade tvär ... det kommer bli hemskt att sluta. Fast jag längtat som fan efter studenten, efter att få bli fri ... jag kommer sakna min klass! Så är det bara. Men det är ju tur att vi lever på 2000-talet och kan hålla kontakten genom msn och facebook liksom. Den här sommaren är tvärs, vi kommer ha så kul tillsammans innan alla skiljs åt till hösten.

Idag är jag faktiskt lite bakis, jag brukar inte ens känns av att jag druckigt dagen efter. Men nu har jag en liten ond aning bakom pannbenet sådär, men det är inget farligt. Idag har jag och Matilda bara latat oss, och nu sitter jag hemma - nyduschad och fresh. Ska börja packa ner mina McFly saker i en väska, och fixa mig ... för jag och Matilda ska bli intervjuade idag! Just för vårt McFly - beroende. Jag tycker det är klockrent, jag kommer spasma sönder och låta som ett riktigt cp i tidningen. Men vem bryr sig? McFly är typ det bästa som hänt mig, så ... jag får spasma.

Jag kan inte fatta att vi snart åker Tilly, my dear. På söndag bär det av mot älskade England igen! OHYES. Fan vilken vecka vi kommer ha, det är helt sjukt. Vi ska se (i ordning nu) Demi Lovat, Jonas Brothers, The Saturdays och MCFLY. Det är galet. Siktar på mitt 4'e frontrow på McFly nu då ... om vi fixar det (vilket vi borde efter camping) så har jag varit front row på alla mina standing gigs... det är fan respekt. 

Aja, ska faktiskt ... fixa allt nu också så jag kommer i tid. Pinsamt att komma sent till en intervju, eh ja. Sen ska jag och Julia åka och sola, även fast det inte blir sol på vår student ska iallafall vi vara bruna ... Sen vad händer ikväll tvär? Vi får se vad kvällen har att erbjuda.

/bells. 

MOOD:


giggly

this is a hangover you don't deserve



Eller ja, namnet kanske inte stämmer så bra. Tror jag förtjänar det här på en torsdag efter en flaska rödvid, 2 bacardis och en shot. Eller? Haha, men VEM BRYR SIG om att man är småbakis på en torsdag .. för vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar! Det är härligt att snart ta studenten, man kan festa som svin och ingen bryr sig. Asbra. Men det var sjukt kul igår faktiskt, verkligen. Bästa utgångenpå länge, och det var asmycket folk fast det var en onsdag. Eller ja, i början så var det inte så jättemånga men det kom sen. Vi förfestade i Adams aslilla, söta stuga som ligger under Vallbybron och sen var det bara att dra sig iväg in mot stan och nattklubben Pluto. Jag och Matilda (fyllisarna nummer ett, JÄMT ) cyklade före Julia & Arman eftersom vi var kissnöda. Så precis när alla husen tagit slut, och vi var precis under bron, så tyckte vi att vi kunde kissa. Så de två IQ-befriade tjejerna springer iväg för att sätta sig på en kulle ... och Matilda sitter och kissar, jag har precis knäppt upp jeansshortsen... DÅ ÖPPNAS DÖRREN TILL EN AV STUGORNA10 METER IFRÅN OSS.

Matilda stirrade ner i marken och fortsatte kissa, medan jag och gubben bara stod och stirrade på varandra. Fett awkward moment. Sen blev Matilda klar, och sprang iväg, medan jag stod kvar och glodde på gubben som glodde tillbaka! Sen frågade han vänligt: Är du kissnödig?
Wtf liksom?
Jag panikar och bestämmer mig för att skylla allt på Matilda, så jag svarar: Hon var....!
Sen SPRINGER jag iväg. Alltså verkligen kutar. OMG vilka cp'n vi är. Jag orkar inte. Och sen så... hände det säkert mycket men jag kommer inte riktigt ihåg. Dock sparkade jag Christian mellan benen, men jag hävdar fortfarande att det var en reflex. Don't blame me. Dessutom ramlade jag och Julia på dansgolvet. Eller okej, UTANFÖR dansgolvet. Mitt framför två gamla 'basketkompisar', som .. om man säger det så ... inte vill ramla framför. Men jorå, jag och Julia ramlar MITT FRAMFÖR dem och dessutom typ rakt in i en stolpe. Så jag har ett stiligt sår på knät, och ett feting blåmärke på låret. Not nice, vad vill vi egentligen Julia?

Varför har Jonathan skrivit sin autograf över hela min underarm? När hände det?

Nu ska jag och syrran min dra till Hälla, hon ska väl shoppa något, och sen ska vi sola och sen gå och simma. JA NU JÄVLAR SKA JAG VARA DUKTIG. Hade tänkt köpa mina piller också! WIIIN! Ikväll ska väl jag och Julia hitta på något, kanske kväll hos Tjockis aka Jonathan. Nej han är inte tjock, han bara kallas det.

HEJDÅ!

/bells

Har inte tid med mood theme. Buhu.

no for realz dude, fix the hair. or the aliens will eat you.



Ny photoshot bild på Josh Hartnett. Håret är fortfarande helt fuckat. Det är så platt där uppe, och sen typ rakt ut där fram! Vad i helvete liksom? Jag gillar inte heller den lilla löjliga skäggcirkeln direkt under hans underläpp ... vad gör den där?  TA BORT, GÖR OM, GÖR RÄTT.

Bara jag som saknar Josh skägglösa och ruffsiga-håret dagar? BRING THEM BACK. Sluta gubba dig Josh, så gammal är du inte.

there's always gonna be another mountain



Vill bara säga ett STORT grattis till en av mina stora idoler, nämligen Miley Cyrus, som vann pris för bästa låt (The climb) på MTW awards. Du kan lyssna på låten och se videon här ovanför. Den här låten och Miley förtjänade det verkligen, jag ÄLSKAR den här låten. Den passar bra in till min samling av låtar som är som biblar, alltså man kan finna tröst och råd i dem. Genom åren har jag samlat på mig en del och jag ska dela med mig av dem senare.

Men alla ni som hatar Miley, FUCK OFF, för hon är fantastisk. Hon förtjänar det här, så jävla mycket. TEAM MILEY, all the way! Stolt 18½årigt fan! 

and even if i stood on his feets, he was like the third unknown WTC tower



DAMN THAT GUY IS TALL! Tiz har ju tamejfan högklackat och ändå når hon honom bara till axeln. Jag vill verkligen veta hur lång killen är! Jädrans höghus! Känns det som. Fatta mysigt det måste vara för Ashley att gosa upp i hans famn ... fast hon får fan ta och akta sig så att hon inte försvinner in där och aldrig kommer ut igen ..... (input scary music)

Iallafall ... VAD ÄR DET MED KILLAR ATT HA FLIPFLOPS SÅDÄR? Fine, killar ... ni får ha det om de är fina. Tiz' pojkvän har sjukt fula flipflops. Men det som tar priset är killen i bakgrunden. WTF?!
Dude, savannen är i Afrika. Wrong continent, buddy.

i can dance with you honey, if you think it's funny (no.) .. oh.



IMORGON SMÄLLER DET! Då är det utklädnadsshowen för oss som ska ta studenten ... jag är mogen nu och avslöjar vad vi ska vara - nämligen ABBA. Oh ja, oerhört fyndigt. Vi ville vara tamponger, men vissa i vår klass har inte humorn på rätt ställe så... det blev ABBA. Helt okej, men lite för trist för mig. Dansen är lite sisådär också, men om det ser ut att vi har kul (vilket vi har) så kommer det nog bli bra iallafall! Jag ser iallafall fram emot det asmycket, eftersom jag är en riktig liten teaterapa.

Men ja, förhoppningsvis får jag väl tag på någon bild som jag kan visa också. För jag vet att ni liksom vill se. Och ja, det är sent och jag ska upp tidigt så jag skriver inte så mycket ... och ja, jag suger på att uppdatera. SHAME ON ME.

Puss.

the story about gimli, my mouse friend



Ni som har katt har säkert varit med om en hel del liknande händelser, iallafall om ni har en utegående katt. För det är just vad jag har, nämligen en svartvit 5årig svensk bondkatt vid namn Oliver. Han kan vara, ursäkta språket, en riktig liten fitta ibland! Fy vad arg jag kan bli, han är verkligen bitchig! Iallafall, igår kväll när jag kom hem från Jonathan, så gick jag mot datarummet där min mamma satt och tyckte att jag såg något litet som sprang förbi vid gitarren ... Jag skakade lite på huvudet och trodde att jag blivit galen eller något. Vilket inte skulle göra någon förvånad. Iallafall, en halvtimme senare får jag datorn och sitter i frid och följd ... sen ser jag något som springer förbi nere vid mina fötter. Ser ingenting då jag ser ner, och tror återigen att jag börjar bli galen. Alltså for realz den här gången. Sen ser jag åt höger och DÄR SITTER DET EN LIVS LEVANDE MUS! Jag börjar genast förbanna min dumma, korkade och värdelösa katt som inte har vett nog att iallafall döda djuren han tar in! VAD SKULLE HAN MED DET DÄR OCH GÖRA?! Han brydde sig uppenbarligen inte om den, eftersom han varit inne i rummet flera gånger och suttit i mitt knä medan jag suttit vid datorn och musen uppenbarligen varit där medan. Kattjävel, säger jag bara.

Iallafall, jag och min syster försöker fånga in musen på något sätt ... eller jag försökte, jag vet inte riktigt vad min syrra höll på med.  Hon sprang runt med en papperskorg, wtf liksom? Förutom ett dramatiskt inslag av hysterisk mamma klockan 2 på natten, så fick vi ingen framgång ... jag , djurvännen nummer 2 (min farfar är nummer 1, det är honom jag ärvt svagheten för djur ifrån), vägrade skita i musen och skrev en arg lapp och satte upp på dörren så att ingen skulle öppna för att släppa ut musen respektive släppa in en galen svartvit katt. Så nu när jag kom hem från skolan var jag fast besluten att fånga in min lilla Gimli, och drog på mig handskarna .. NU JÄVLAR LIKSOM! ... och så sitter han där, liten och söt som socker, vid Olivers oanvända kattlåda. OCH HA PÅ MIN PAPPA SOM TRODDE ATT DET INTE GICK ATT FÅNGA EN VILDMUS, FÖR JAG FÅNGADE DEN! Med händerna! Åh, vad cool jag är.

Så nu är Gimli, levande och glad, ute i vildheten igen. Jag hoppas han lever länge, och lär dig av det här och är mer försiktigt. Så jag slipper ha honom i mitt hus igen. Åh, Gimli.

Aja, värdelös dag att ens skriva om.. förutom att Julia fick en glasbit i foten på dansträningen. Det var det mest actionfyllda som hände. Jag ska städa hela huset med min syster nu, för jag har panik över alla spindlar som börjar vallfärda hit. Sen ska jag laga mat senare ikväll antar jag, innan jag och Matilda ska hang out lite och fixa till våra dräkter till utklädnadsshowen imorgon och spela fotbollstvspel!  Så får jag se hennes nya hår hon fixar nu .. SPÄNNANDE!

Aja, städa var det ....

/bells.

obs: musen på bilden har ingenting med artikeln att göra.

MOOD:


bored

you better look down before you fall



Jag vet inte om ni hört det, men Selena Gomez och Taylor Lautner dejtade ... ja, presens. För tydligen ska de ha gjort slut pga av att Taylor inte dök upp på en planerad dejt... hans pappa ska tydligen inte ha gillat förhållandet och ville inte att Taylor skulle utmana ödet för 'varje liten tjej som sprang runt och trodde att hon var The One'. Så ... det söta förhållandet ska visst redan vara över. Aw.

Jag tycker faktiskt att de var riktigt söta tillsammans - kanske lite för lika men fortfarande. Söta. Dessutom kanske det inte ens är sant ... we'll wait and see.


hahahahahah no



Jag måste erkänna att jag längtar tills New Moon har premiär. Dels för att den har båda Taylor Lautner (som folk underskattar pga Edward-hysterin) och så har den faktiskt Robert .. hehe ... Men också för att jag tycker det är väldigt bra filmer och så! MEN SERIÖST NU ... kan de inte bara börja göra bättre trailers? Då jag såg Twilights trailers (altlså första filmen för de som är efterblivna och inte fattar) skrattade jag så jag höll på att dö. Jag trodde de drev med mig. Och nu den här värdelösa? Seriöst, den gjorde mig inte alls sugen på att se filmen! JAG SOM T.O.M. VILL SE DEN! Dessutom är effekterna värdelösa, höll på att bryta ihop då Jacob hoppade över Bella (inte mig då...) och blev en varg.. OCH DET VAR DEN DÅLIGASTE ANIMERADE VARGEN JAG NÅGONSIN SETT.

Kom ihåg nu allihopa, att jag ÄLSKAR första Twilight filmen ... men det gör tyvärr inte så att dess effekter är bra. Jag hade hoppats att andra hade gjorts bättre, men tydligen inte.
Snälla, till nästa film ... hyr in gänget som gjorde Sagan om Ringen. De är fantastiska.

no no no no no. (no fantasy as well)



Alltså nej, alla ni (Real Madrid och Arsenal?) som tror att ni ska få köpa min lilla Alonso .. GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Xabibaby är en av mina favoriter (även fast hans frisparkar suger oftast, vi låter Gerrard fortsätta ta dem helst .. ) och jag tänker inte gå med på att han säljs. SÄLJ TYP LUCAS ISTÄLLET. Som om någon vill ha honom. Vad elak jag är ... fast iofs, då jag mobbar Lucas tillräckligt länge så brukar han göra mål ... jag kommer bort ifrån ämnet här.

NEJ, SÄLJ INTE XABI ALONSO - FÖR DÅ KOMMER BELLA I SVERIGE BLI ARG. Ja, just det. Rafa har faktiskt sagt att han inte vill sälja honom, så det är bäst för barbapappacoachen (Rafa....) att han inte säljer honom. Grr. Haha...

people say i only see what i want to - so why do i see you?



Ja, jag tycker också det är en jävla bra tid på dygnet att skriva på. Men jag är inte ett dugg trött! Det är nästan jobbigt! Men då jag skrivit klart det här ska jag skriva. Idag kom min syster hem faktiskt, för att stanna resten av sommaren. NOOOO! Eller ja, det kommer bli bra, för hon om någon kan nog tvinga in mig på ett nyttigt spår. Var ju ute och gick i solen med henne ... man blev härligt lökig! Sen vart det av att dra till Djäkneberget för att spela brännboll med klassen ... Okej, min sida av klassen (B-klassen) förlorade ganska hårt .. MEN !
Jag ägde. Har aldrig träffat bollen så ofta! Och bra dessutom. Fett med cred till mig. Tror det är för att jag inte orkade ta den där rollen som 'hjälplös tjej som suger i sport' som man brukar ta till för att man inte vågar göra bort sig. Den tjej som inte kan påstå att den inte känner igen sig ljuger som fan.

Men jag gjorde inte de nu, för vafan skulle jag för? Jag är inte dålig i sport, jag är en sportmänniska. Utmana mig på en sport, och jag kommer kunna den. Så fuck ya'll. Haha ... Nejmen det var kul! Så kom min syrra och Chile-Victor, som de så vackert kallar honom, och så en annan kille som jag så ocharmigt nog glömt bort namnet på. Men de var trevliga! Så jag kanske vågar spela basket mot dem nu ikväll (måndagkväll) men jag vettefan alltså ... beror vad det finns för andra alternativ. Är det något med klassen går jag nog helst på det. Klassen liksom. Klart man vill hänga med dem nu innan studenten och allt. 

Iallafall, efter brännbollen och det så drog jag, Matilda, Joanna (syster min) och Victor iväg för att äta på McDonalds. MUUUMS. Eller ja, deras vegetariska burgare är inte så mycket att hänga i julgranen faktiskt. Men mat som mat. Det var kul, jag och Joanna visade upp härliga IQ fyllda sidor av oss. Woho för systrarna Lindell! 

Alltså finns mycket kul jag borde skriva med, men jag oooorkar inte  ... tror att jag omedvetet är astrött för mina fingrar är assega och skriver fel jämt.
Dock måste nämnas att min förbannade kattjävel, Oliver, kom in här för ett tag sen ... MED EN DÖD MUS! Asäckligt! Han satt och bet lite på den, innan han började tugga i sig den! Det krasade asäckligt! VADFAN SKULLE HAN IN MED DEN HIT FÖR?! FINNS MASSA ANDRA RUM! Fy vad äckligt det var, jag satt helt förstenad. Dessutom tror jag det ligger ett fågellik någonstans, för det är fjädrar i hallen.................

Någon som vill köpa en 5 år gammal svart/vit skogskatt med bitchgener? Han är snäll så länge man gör som han vill, oftast, men lyft inte upp honom för då kommer han använda dig som klovässare. Han är elak, osocial och a freak of nature. INTRESSERAD? Han lystrar på både Oliver, Dampe och Hannibal. Great deal, huh?  

Aja, nu ska jag sova ... ska visa upp dansen till utklädnadsshowen för Calle Fritid imorrn för att se så den blir godkänd. Jag har inga stora vita 'trosor' än ... det blir kul att visa arslet, grrrrr.

SOVGOTT FREAKS-
/bells.

MOOD:


tired

RSS 2.0